Abonnement på TRÆcad

Hurtige løsninger til træhuse og træbaseret byggeri

Med TRÆcad får du et tidsbesparende værktøj. Her kan du hente bygningsdetaljer til dit projekt. Det er skitser, som du kan viderebearbejde og tilpasse til den aktuelle opgave. Dermed er du hurtigere i gang.

Bestil et TRÆcad abonnement
Et årsabonnement koster 1.965,00 kr. kr. (medlemspris: 965,00 kr.) ekskl. moms. Du bestiller abonnementer her eller på tlf. 45 28 03 33.
Når du har betalt, modtager du en adgangskode, og derefter kan du gå i gang med at bruge tegningerne.

Køb TRÆcad i webshoppen

Hvad er TRÆcad?
TRÆcad er dit byggetekniske bibliotek med over 350 byggetekniske detaljer lige til at anvende i AutoCad og Revit. Der er gennemarbejdede løsninger til:

  • Pladsbyggede træbaserede huse
  • Træbaseret elementbyggeri
  • Trækonstruktioner i beton og muret byggeri
  • Træbaserede facadeelementer til etagehuse i beton.

Bygningsdetaljerne dækker alle væsentlige knudepunkter i bygninger op til 4 etager fra fundamenter til kip og med alle væsentlige detaljer ved f.eks. vinduer og tilsvarende kompletterende dele. For træbaserede facadeelementer kan løsningerne anvendes på bygninger højere end 4 etager.

Brugerens ansvar
Ved ibrugtagning er der behov for individuel tilpasning af løsningerne. Brugeren overtager i alle tilfælde det fulde ansvar for løsningernes anvendelse, egnethed og lovlighed i den konkrete byggesag, uanset om de bruges direkte eller tilpasses det aktuelle byggeri.

Manglende opdatering
Bemærk at detaljerne ikke er opdaterede i henhold til de seneste udgivelser og rettelsesblade mv. fra Træinformation. Se liste med bemærkninger over forhold, som du selv skal være opmærksom på, når du anvender TRÆcad. Hold dig desuden ajour med de nyeste og gældende anvisninger i vores TRÆhåndbøger og tillæg og opdateringer.

Du kan få et indtryk af detaljerne i vores eksempelsamling fra databasen.
Se eksemplerne her

TRÆcad tegning_eksempel