Medlemsfordele

Som medlem kommer du først

Træinformation er Danmarks ældste videns- og formidlingscenter for valg af træ og byggetekniske løsninger, hvori træ indgår i. Vores publikationer er del af det almene tekniske fælleseje. Læs mere om hvordan publikationerne udvikles

Træinformation er en non-profit medlemsorganisation, der repræsenterer flere end 950 medlemsvirksomheder og organisationer inden for træhandlen og byggesektoren. Se hvem der er medlem

 

Et medlemskab af Træinformation giver dig og din virksomhed følgende fordele:

 • Byggeteknisk rådgivning
  Står du med et byggeteknisk spørgsmål, kan du ringe eller sende en mail til vores tekniske rådgivere. Her sidder eksperter klar til at hjælpe. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, vender vi tilbage inden for kort tid. Er opgaven mere omfattende kan vi rådgive dig yderligere til medlemspris.
 • Online adgang til alle Træinformations publikationer
  Som medlem har du adgang til at læse og søge i alle Træinformations TRÆhåndbøger online. Mange er rigtigt glade for søgefunktionen i vores digitale bøger. Står du fx på byggepladsen, er det nemt og hurtigt at søge efter et specifikt emne i TRÆhåndbøgerne. Dit søgeord vil blive fremhævet i teksten, og du vil hurtigt kunne danne dig et overblik over hvor du finder de rette tekniske specifikationer.
 • TRÆhåndbøger tilsendt ved nye udgivelser
  Som en del af dit medlemskab får du løbende tilsendt nye TRÆhåndbøger ved udgivelsen (uden merudgift).
 • Medlemsrabat på kurser, foredrag og temadage
  De byggefaglige kurser er en effektiv vej til at du og dine medarbejdere kan holde sig byggeteknisk ajour, møde gode kollegaer og stille spørgsmål til landets førende byggetekniske eksperter. Som medlem deltager du til medlemspris – og deltager i 3 eller flere fra samme virksomhed får I yderligere rabat.
 • Medlemsrabat på TRÆdim beregningsprogrammer
  LægteDim, ÅseDim og SømDim er beregningsprogrammer, der gør det nemt for dig at dimensionere lægter, søm og udhæng, åse og gerberbeslag samt søm-, skrue- og boltesamlinger. Du abonnerer på programmerne, og som medlem får du naturligvis rabat.
 • Medlemsrabat på TRÆcad bygningsdetaljer
  Få adgang til mere end 375 bygningsdetaljer i TRÆcad – lige til at bruge i dit cad-system eller printe i pdf. Tegn et abonnement på TRÆcad og få rabat som medlem.
 • Nyhedsbreve – specielt for medlemmer
  Nyhedsbrevene fra Træinformation er en nem vej til at være orienteret om nye metoder, regler og bestemmelser, der kan gøre en positiv forskel for din virksomheds resultater. Vores nyhedsbreve ineholder anvendelsestekniske, praktiske og forretningsorienterede nyheder og viden.
 • Programmet SØMdim
  Som medlem har du adgang til dimensioneringsprogrammet SØMdim. Programmet beregner træk- og tværbæreevnen af søm, skruer, bolte eller dorne for seks forskellige typer træforbindelser i henhold til Eurocode 5. Programmet kontrollerer, at krav til trætykkelser, forankringslængder osv. er overholdt. SØMdim er specielt udviklet til konstruktører og ingeniører, der har behov for at beregne træk- og tværbæreevne af forbindelsesmidler i træ.

 

Hvad går jeres kontingentbidrag til?

Vores vigtigste målsætning er at give din virksomhed den bedst mulige værdi for medlemskontingentet. Udgangspunktet er jer som medlemmer, hvorfor vi hele tiden arbejder på at udvikle aktiviteter, publikationer og værktøjer, som er relevante og nyttige for jeres virksomhed.

Træinformation er en non-profit organisation, og vi forsøger så vidt muligt at balancere vores indtægter med vores udgifter. Indtægterne fra medlemskontingenter, salg af publikationer og andre ydelser gør os i stand til at fortsætte arbejdet med at samle, producere, vedligeholde og formidle viden om korrekt anvendelse af træ i byggeriet. Vores publikationer er del af det almene tekniske fælleseje, og vi er sparringspartnere i lovgivningsprocesser. Vi arbejder langsigtet på at fremme kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og nytænkning i byggeriet.

Formål

Vedtægter

Kontingentstruktur

Kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om medlemskab, så kontakt os på:
Mail: [email protected] eller telefon: +45 45 28 03 33.