Christine Rem som ny teknisk rådgiver

I vores bestræbelser på at kunne give vores medlemmer den bedst mulige rådgivning samt sætte ekstra fokus på nye aktiviteter og håndbøger, har Træinformation ansat Christine Rem pr. 18. juli 2016.

“Træinformation skal hjælpe medlemmerne med at anvende træets kvaliteter bedst muligt, og vi skal øge indsatsen for bæredygtigt byggeri. Træ er inde i en spændende udvikling, hvor vi i en række af vores nabolande allerede ser træbyggeri i flere etager som hurtigt, billigt og bæredygtigt. Dertil ønsker vi at sætte ekstra fokus på at udbyde flere aktiviteter og kurser samt udgive nye håndbøger og vejledninger. Derfor glæder det mig, at vi kan opruste vores team med endnu en civilingeniør,” fortæller Mikael Koch, direktør hos Træinformation.

Christine_nyhedweb2

Christine Rem er uddannet civilingeniør og har nogle års projekterende erfaring fra Falkon Rådgivende Ingeniører, hvor hun blandt andet arbejdede med renovering af etageejendomme, herunder projektering og tilsyn med bærende konstruktioner, samt udarbejdelse af tegningsdokumentation. Dertil er hun stærk i statiske beregninger på bærende konstruktioner, særligt ved ombygning af eksisterende ejendomme.

Christine har allerede i sin studietid arbejdet som teknisk tegner og kan derfor fortsætte udviklingen af vores store CAD-arkiv. Christine har erfaring med formidling til arkitekter, bygherrer, udførende og myndigheder, og hun ser frem til godt samarbejde med alle vores medlemmer så tag godt imod Christine.

Vi glæder os til at byde Christine velkommen til Træinformation den 18. juli 2016.