Efterisoler dit hus og få en lavere varmeregning

Er dit hus fra tiden mellem 1950 og 1979, så kan du opnå meget ved at efterisolere. Udover at du får en lavere energiregning og et bedre energimærke, vil du ifølge Bolius med det samme kunne mærke, at boliger og rum, som tidligere var svære at varme ordentligt op, nu har en behagelig rumtemperatur. Luftstrømme i boligen, der kan føles som træk, bliver mindre, da luften langs ydervægge og vinduer ikke nedkøles i samme grad som tidligere. Du bidrager til at reducere CO2-udledningen, og du får et sundere indeklima, fordi det bliver nemmere at holde temperaturen i boligen på et konstant niveau i stedet for, at den følger temperaturen udenfor.

Er du i tvivl om hvor stor en energibesparelse du kan opnå? Lav et overslag ved hjælp af denne beregner fra SBI

Få hjælp til de rigtige beslutninger
Bogen TRÆ 76 Efterisolering fra Træinformation kan hjælpe dig, der er interesseret i at efterisolere ved brug af trækonstruktioner. Bogen indeholder byggeteknisk korrekte anvisninger og hjælper dig til at vælge de løsninger, som passer til netop din bygningstype. Det er vigtigt at lave forbedringerne i den rigtige rækkefølge. Med bogen i hånden bliver du bedre rustet til at lave en plan for fremtiden, hvor du undgår fælder, som hindrer senere forbedringer af dit hus. Bogen gennemgår ydervægge, tage, sokler, gulve og kældre.

Læs mere om TRÆ 76 Efterisolering

Bogens forord

___________________

Publikationer fra Træinformation er del af det almene tekniske fælleseje og giver løsninger på, hvordan konstruktioner bedst muligt kan udføres, så de opfylder Bygningsreglementets krav. Træinformation arbejder langsigtet på at fremme kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og nytænkning i byggeriet.