Få konkurrencemæssige fordele med professionel rådgivning

Mester Tidende fortæller, hvordan det vil vrimle med loyale kunder til byggecentrene, hvis centrene kan levere til tiden og til en konkurrencedygtig pris samt yde professionel rådgivning til håndværksmestrene.

Læs artiklen på Mester Tidendes hjemmeside

Få konkurrencemæssige fordele med professionel rådgivning
Som medlem af Træinformation er rådgivning af trætekniske spørgsmål, valg af materialer og meget andet en del af medlemspakken og koster ikke ekstra. Alle medarbejdere i byggecentrene kan derfor kontakte Træinformation og få den rådgivning, som de har brug, i forhold til at yde deres kunder en professionel rådgivning.

Sikrer den samlede løsning i forhold til gældende normer
Hvor producenter af byggematerialer normalt afgrænser deres ansvar til produktet og dets montering, går Træinformation videre og anviser den samlede løsning og sikrer den i forhold til de gældende regler og normer indenfor træbyggeri.

Ring eller mail til Træinformation og få hjælp til rådgivning af dine kunder
Hvis I står i en situation med et træteknisk spørgsmål fra en håndværksmester eller en anden kunde og mangler den nødvendige viden, så ring eller mail til Træinformations rådgivningsservice, hvor kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe.
E-mail: [email protected]
Telefon: 45280321

Sørg for aktivt at bruge dit medlemskab hos Træinformation. Det kan mærkes på bundlinjen.