LÆGTEdim 2.1

Programmet giver unikke muligheder for at beregne taglægters spændvidde, sømstørrelse og hvor mange søm, der skal bruges i normalspær og i gavlspær for det valgte udhæng.
Den regner hurtigt og viser resultatet i billeder. Nemt at forstå og nemt at lære. Har du brug for en rapport, kan du udskrive den med det samme.

Nyt i vers. 2.1
I den nye version har du nu mulighed for at vælge en anden snelast end den, der gælder for et almindeligt sadeltag med den aktuelle hældning. Det er også blevet nemmere at bruge hjælpefunktionen, idet brugervejledningen åbnes med en knap i programvinduet. Programmet er fortsat baseret på Eurocode og de danske nationale annekser gældende pr. 1. april 2014, og der er ikke siden version 2.0 sket ændringer i de danske nationale annekser vedrørende taglægter.

Download og installation
Før du installerer version 2.1 anbefaler vi, at du afinstallerer version 2.0. Du downloader det nye program via linket under afsnittet Download og installerer programmet efter installationsvejledningen.
For at starte programmet skal du bruge den nøglefil, du har modtaget pr. mail fra Træinformation.
Hent installations- og brugervejledningen her

Download
Programmet kan kun installeres på Windows-baserede maskiner.
Hent LÆGTEdim 2.1 her og følg installationsvejledningen

Fejlmeddelelse
Hvis programmet giver en meddelse om fejl i filen Standard.lgt er det formentlig fordi computeren er sat til at bruge punktum som decimaltegn, i stedet for komma. Er det ikke tilsigtet, kan den omstilles under Kontrolpanel, Internationale og sproglige indstillinger, Flere indstillinger og under Decimaltegn skifte mellem . og ,. Hvis det derimod er tilsigtet kan vi sende en version af filen Standard.lgt med punktummer i stedet for kommaer, som blot skal erstatte den nuværende.

Vilkår ved anvendelse af beregningsprogrammer
Læs Vilkår for anvendelse af beregningsprogrammer

Har du spørgsmål til installationen, så kontakt os på [email protected] eller på 45280333.

God fornøjelse med programmet