Nye medarbejdere hos Træinformation

Ny fagredaktør til Træinformation
Den store fremgang inden for træbyggeri oplever vi også her på kontoret. For at imødekomme den øgede efterspørgsel på medlemsrådgivning, og for at øge udgivelsesfrekvensen af nye publikationer om træbyggeri, har vi ansat arkitekt Marianne Jørgensen. Marianne kommer primært til at fungere som fagredaktør og projektleder, hvor hun skal koordinere og sammenskrive materiale fra både interne og flere eksterne forfattere til nye TRÆhåndbøger.
Marianne har 25 års erfaring som arkitekt, og hun har senest været ansat hos Gottlieb Paludan Architects. Mariannes arbejde har favnet mange forskellige størrelser og typer af projekter både for offentlige og private bygherrer og indenfor forskellige områder, herunder skolebyggeri, kontorbyggeri, infrastruktur og byrum. Hun har blandt andet været projekteringsleder for det prisbelønnede Nørreport byrum.

Vi var glade for at byde Marianne velkommen den 1. april – som til at starte med blev til en online velkomst grundet de nuværende omstændigheder.

Marianne Jørgensen

3D SketchUp barselsvikar
Christine Rem, som du indimellem kan møde i vores medlemsrådgivning og som bl.a. tegner alle illustrationer til vores publikationer, skal snart på barsel.

For at sikre, at alle nye TRÆhåndbøgers illustrationer fortsat holder samme niveau, har vi ansat Mathias Nordtorp Hyldig i Christines barselsperiode. Mathias er uddannet arkitekt cand.polyt. og er superbruger af SketchUp. Derudover er han meget interesseret i træ som byggemateriale og dets fremtid inden for byggeriet, hvilket naturligvis udelukkende er et ekstra plus hos os!

Vi glæder os til at byde Mathias velkommen den 1. maj.

Mathias Nordtorp Hyldig