Studietur til Østrig efterår 2021

NB: Studieturen er næsten fuldt booket – se mulighederne for at komme på venteliste under “Tilmelding”.

Efter de sidste års succes med studieture til Østrig og en stigende interesse for træbyggeri i Danmark, glæder det os, at vi nu igen kan invitere til en TRÆstudietur til Østrig i samarbejde med ADVANTAGE AUSTRIA. Studieturen henvender sig til bygningsingeniører, arkitekter og byplanlæggere.

Østrig har en lang tradition og mange års erfaring med byggeprojekter i træ og energieffektive byggeteknikker. Især i de sidste år har nye byggeprojekter og bæredygtige løsninger skabt stor opmærksomhed og en meget dynamisk udvikling i branchen. Virksomhedernes innovative arbejde og et godt samarbejde mellem industri, organisationer og politikere har gjort Østrig kendt, når det gælder træbyggeri.

I samarbejde med Træinformation står ADVANTAGE AUSTRIA for planlægning af hele turforløbet i Østrig, deriblandt 2 hotelovernatninger og bustransport på stedet.

Du står selv for fly tur-retur til/fra München og et bidrag til udgifterne på DKK 1.800,- ekskl. moms, som bliver afregnet med Træinformation. Ift. Covid-19 situationen anbefaler vi at vente lidt med booking af fly til/fra München.

Da der er et begrænset antal pladser, vil tilmelding ske efter først-til-mølle-princippet. Som udgangspunkt kan man tilmelde 1 person pr. virksomhed. Studieturen retter sig primært mod arkitekter, byplanlæggere, ingeniører og andre aktører inden for bæredygtigt byggeri.

Hvornår: Efterår 2021 (ny dato meldes ud snarest).

Hvor: Tyrol og Salzburg samt en smuttur til Oberösterreich.

Dine fordele: Unikt indblik i nye tiltag, ideer og trends inden for byggeri, bæredygtig arkitektur og trækonstruktioner samt mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og udvidelse af dit netværk.

Deltagergebyr: DKK 1.800 ekskl. moms, som bliver afregnet af Træinformation.

Covid-19: Vi følger nøje myndighedernes anvisninger i forhold til udenlandsrejser og lægger stor vægt på, at studieturen bliver gennemført ift. hygiene og sikkerhedsretningslinjer for at garantere en sikker studietur.

OBS: I tilfælde af at de danske myndigheder fraråder rejser til Østrig ved afrejsetidspunktet på grund af Covid-19, forbeholder vi os ret til at aflyse studieturen. Der vil ikke blive opkrævet deltagergebyr for de personer, der har tilmeldt sig turen. Vi kan dog ikke påtage os de individuelle omkostninger, som de tilmeldte personer har, f.eks. aflysning af allerede bookede flyrejser, mm.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Træinformation på telefon 45 28 03 33 eller skrive til os på [email protected].

Tilmelding
Turen er fuldt booket, men hvis du vil høre om muligheden for at komme på en venteliste, er du velkommen til at kontakte [email protected].

› Se programmet for studieturen (bemærk at grundet Covid-19 er studieturen udsat til efterår 2021)