Studietur til Østrig

Efter sidste års succes og en stigende interesse i CLT-byggeri i Skandinavien er det i marts 2018 igen tid til vores ”Træbyggeri og Bæredygtig Arkitektur” fact-finding mission i Østrig. Vi vil gerne invitere aktører inden for bæredygtigt byggeri fra Danmark til denne studietur, som foregår i Wien og delstaten Steiermark.

Hvorfor: Østrig kan se tilbage på mange års erfaring med byggeprojekter med træ og energieffektive byggeteknikker. Især i de sidste år har nye byggeprojekter og innovative løsninger skabt stor opmærksomhed og en meget dynamisk udvikling i branchen. Træbyggevirksomhedernes innovative arbejde og et godt samarbejde mellem industrien, organisationerne og politik har gjort Wien og Steiermark til innovative steder inden for træbyggeri.

Advantage Austria står for planlægning af hele turforløbet i Østrig.

Da der er et begrænset antal pladser, vil tilmeldinger modtages efter først-til-mølle-princippet. Studieturen retter sig primært mod arkitekter, byplanlæggere, ingeniører og andre aktører inden for bæredygtigt byggeri.

Hvornår
13.-15. marts 2018

Hvor
Wien og Steiermark i Østrig

Dine fordele
Unikt indblik i nye tiltag, ideer og trends inden for byggeri, bæredygtig arkitektur og trækonstruktioner samt mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og udvidelse af dit netværk.

Bidrag til udgifterne
1.000 DKK (inkl. moms), som bliver afregnet af Træinformation.
Derudover skal du sørge for booking og betaling af fly tur/retur Wien samt udgifterne til to middage under opholdet.

Inkluderet i prisen
Turprogram, transport og frokost under opholdet samt to hotelovernatninger.

Se det foreløbige program her

UDSOLGT – tilmelding til venteliste
Grundet stor interesse i turen har vi lukket for tilmeldinger. Interesserede kan dog fortsat blive skrevet på venteliste, hvis der skulle komme afbud.

Hvis du vil skrives på venteliste, bedes du kontakte Advantage Austria på [email protected] eller på telefon: 3311 1412.