Træinformation søger ekspert i træbyggeri

Er du arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør med stor viden om anvendelse af træ i byggeriet? Er du en god formidler med et særligt 2D og 3D gen – og formår du at give en seriøs og indlevende byggeteknisk rådgivning? Så er du måske vores nye medarbejder.

Hos Træinformation ved vi, at træ er et fremragende og bæredygtigt byggemateriale til alt fra etagebyggeri til terrasser. Den stigende klimabevidsthed har øget træbyggeriet og ikke mindst givet travlhed hos os.

Derfor søger vi hos Træinformation en teknisk medarbejder til byggetekniske illustrationer og rådgivning om træbyggeri.

Stillingen

Du får ansvar for organisationens byggetekniske illustrationer og tegninger og bliver del af et fagligt stærkt team med rådgivning vedr. byggetekniske spørgsmål om træ i forbindelse med byggeri. Du skal også udvikle og vedligeholde mindre softwareprogrammer og sammen med teamet bidrage med fagligt indhold til bøger, hjemmeside og nyhedsbreve.

Dine opgaver:

 • Bidrage med byggeteknisk viden, 2D og 3D tegninger i AutoCAD og SketchUp til bl.a.:
  • Håndbøger og tekniske vejledninger
  • Kurser og konferencer
  • Udviklingsprojekter
  • Tekniske udvalg med andre vidensinstitutioner
 • Deltage i teknisk rådgivning på telefon og e-mail
 • Videreudvikle TRÆcad’s bygningsdetaljer
 • Yde support omkring træberegningsprogrammer
  (LÆGTEdim, ÅSEdim, SØMdim samt BJÆLKEdim til dimensionering af trækonstruktioner)
 • Undervisning på kurser er ønskeligt

Vi forventer

Du har interesse for træbyggeri og en uddannelse som bygningsingeniør, bygningskonstruktør,  arkitekt eller tilsvarende gerne suppleret med faglig baggrund som tømrer eller erfaring fra fagtilsyn .
Du er rutineret i tegning af 2D og 3D detaljer på udførelsesniveau i fx AutoCad og Sketchup.
Du har et godt kendskab til byggelovgivning inklusive standarder og normer samt indgående kendskab til materialer og bygningsfysik. Du er god til at formidle faglige emner på dansk og er en erfaren excel-bruger eventuelt med kendskab til programmering. En statisk forståelse og erfaring med statiske beregninger er et plus.
Du er åben og udadvendt med personligt drive og er ansvarsfuld og kvalitetsbevist med evne til at prioritere opgaver. Du arbejder godt både selvstændigt og som del af et team med stor interesse for træ og bæredygtighed.

Vi tilbyder

 • En yderst spændende stilling i en attraktiv organisation med øje for kvalitet og detaljer
 • Dygtige medarbejdere i et mindre team
 • Ansvar og muligheder for at sætte dit præg på organisationen
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • Fordybning i faglige emner om træbyggeri

Næste skridt

Send din ansøgning og CV samt 2-3 af dine udvalgte detailtegninger via følgende link.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen på telefon 60 40 83 20

 

Om Træinformation

Træinformation er et videncenter for træbyggeri organiseret som medlemsorganisation for virksomheder indenfor byggeindustrien. Organisationen fremstiller og udgiver lærebøger og andre publikationer, udbyder kurser samt rådgiver om træbyggeri til professionelle.  Træinformation samarbejder blandt andet med styrelser og universiteter.

Træinformation blev etableret i 1954 og er en non-profit interesseorganisation, der repræsenterer flere end 900 medlemsvirksomheder og organisationer inden for den trærelaterede byggesektor. Den primære målgruppe er rådgivere og udførende virksomheder (arkitekter, ingeniører, tømrere og entreprenører).

Visionen er at være den ledende formidler af viden om træ – i forbindelse med brug af træ i byggeri, herunder byggeteknik, statik, arkitektur og miljøforhold – og på den måde udbrede anvendelsen af træ, træprodukter og det træbaserede byggeri.

Træinformations medarbejdere består af arkitekter, konstruktører, ingeniører og kommunikationsmedarbejdere. Vi har et aktivt fagligt miljø med faglige diskussioner og vidensudveksling samt udvikling af træteknologiske løsninger og tekniske vejledninger.