Træinformation søger en byggeteknisk fagkyndig

Byggeteknisk fagkyndig til formidling og rådgivning om træ i byggeriet
Er du konstruktør, ingeniør eller arkitekt og vil du være med til at sætte standarden for træbyggeriet i Danmark? Er du byggeteknisk stærk og formår at give en seriøs byggeteknisk rådgivning? Og er du en god formidler med viden om trækonstruktioner og anvendelse af træ i byggeriet? – Så hører vi gerne fra dig.

AMBIZZION søger for Træinformation en entusiastisk og dygtig fagperson til Træinformation.

Om Træinformation
Træinformation er en forening med flere end 950 medlemsvirksomheder og organisationer med interesse i anvendelse af træ i byggeriet. Medlemmerne er projekterende, udførende, leverandører og organisationer.

Træinformation udgiver publikationer og rådgiver om brug af træ, udbyder kurser, udfører syn og skøn, og bidrager til forskningen. Foreningen sidder med, hvor den kan søge indflydelse på træbyggeriets udvikling, herunder i flere standardiseringsudvalg på dansk og europæisk plan. Træinformation har et tæt samarbejde med bl.a. DTU, Teknologisk Institut, BUILD, DBI og BYG-ERFA.

Visionen er at være den ledende formidler af viden om træ – i forbindelse med brug af træ i byggeri, herunder byggeteknik, statik, arkitektur og miljøforhold – og på den måde udbrede anvendelsen af træ, træprodukter og det træbaserede byggeri.

Stillingen
Som ny medarbejder hos Træinformation forventes dine interesser at være rettet mod træ og byggeteknik. Arbejdsopgaverne er spændende og alsidige. Du skal være med til at udvikle løsninger og skrive publikationer om korrekt brug af træ i byggeriet samt yde medlemsrådgivning og meget mere.

Du bliver del af at videreudvikle foreningens store viden om træbyggeri og fremtidssikre den med inspiration fra Danmark og udlandet. I det daglige skal du arbejde med at indsamle og formidle viden til publikationer og medvirke ved udarbejdelsen af nye publikationer. Du vil også skulle være i daglig dialog med vores medlemmer, som ønsker telefonisk eller skriftlig rådgivning.

Du får også mulighed for at holde oplæg på Træinformations kurser.

Du kommer til at indgå i vores team på 9 engagerede medarbejdere, hvor du især vil skulle samarbejde med to dygtige diplom- og civilingeniører samt vores arkitekt og fagredaktør. Du får stor indflydelse på udviklingen af din stilling.

Dine opgaver:

  • Rådgivning af medlemmer om anvendelse af træ i byggeri
  • Byggeteknisk rådgivning i forhold til medlemmers projekter
  • Indsamling og formidling af viden om træbyggeri
  • Medvirke til udarbejdelse af Håndbøger
  • Undervisning på kurser er ønskeligt

Vi forventer
Du har en uddannelse som konstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt gerne suppleret med en faglig baggrund som tømrer eller lignende. Du har praktisk erfaring med projektering af byggeri gennem flere år og besidder en god byggeteknisk forståelse både vedrørende træ, bygningsfysik og brand. Har du lavet syn og skøn er det også interessant. Du er god til at kommunikere i skrift og i tale på dansk.  Hvis du har undervisningserfaring eller også kan yde rådgivning om brandmæssige forhold i brandklasse 1 og 2, vil det være et ekstra plus.

Som person er du lidt af en ildsjæl, åben, udadvendt og med personligt drive. Er ansvarsfuld og kvalitetsbevist med evne til at prioritere opgaver. Du arbejder godt selvstændigt og som del af et team med stor interesse for træ og bæredygtighed.

Vi tilbyder

  • En yderst spændende stilling i en attraktiv organisation med øje for kvalitet og akkuratesse
  • At blive en del af byggeriets transformation mod mere bæredygtigt byggeri ved brug af træ
  • Dygtige medarbejdere, ansvar og muligheder for at sætte dit præg på organisationen
  • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer

Næste skridt

Upload ansøgning og CV her

Du vil på skærmen kunne se, at vi har modtaget dit materiale

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen 60 40 83 20