Træinformation søger en byggeteknisk specialist

Vil du være med til at sætte præg på og udvikle fremtidens træbyggeri? Så er du måske vores nye kollega, som vi søger til en nyoprettet stilling.

Om stillingen
Du bliver en del af en mindre organisation på 7 medarbejdere, som er anerkendt for sin brede viden inden for brug af træ i dansk byggeri. En troværdig samarbejdspartner, som byggeriets aktører gerne lytter til, når det drejer sig om brug af træ i nutidens og fremtidens byggeri.

Du kommer til at indgå i teamet som projektleder på forskellige opgaver, hvor du er med til at udvikle og dokumentere nye løsninger. En stor del af din tid går med at skrive publikationer med praktiske anvisninger om korrekt brug af træ i byggeriet.

Du er med til at holde kurser og temadage, hvor du selv deltager med indlæg inden for områder, hvor du er fagligt velfunderet.

Du deltager i rådgivningsfunktionen, f.eks. via syns- og skønsopgaver og deltager i projektevaluering og teknisk rådgivning til medlemsvirksomhederne telefonisk eller skriftligt. Udvikling af diverse IT-værktøjer kan også være en opgave.

Du finder det naturligt løbende at følge med i udviklingen i dansk byggeri. Med fokus på det bæredygtige byggeri, er du med til at videreudvikle Træinformations store viden inden for det lette byggeri, bygbarhed og byggeri med træ generelt.

Træinformation tilstræber hele tiden at være et skridt foran med hensyn til viden inden for træ og brug af træ i byggeriet. Dette er du med til at sikre med inspiration fra udlandet ved deltagelse på kurser og konferencer. Du har også mulighed for at deltage i forskellige europæiske samarbejdstiltag og standardiseringsarbejde.

I det daglige indsamler du faglig viden og finder løsninger til de publikationer, som vi løbende udarbejder, og du vil også redigere og kvalitetssikre tekster fra eksterne forfattere. Du medvirker i følgegrupper i forbindelse med udarbejdelsen af nye publikationer.

Da stillingen er nyoprettet, vil du få god mulighed for selv at være med til at præge jobbets indhold og Træinformations udvikling generelt.


Dine kvalifikationer

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningsingeniør eller bygningskonstruktør. Det er et plus hvis du har forskningsmæssig erfaring og/eller en håndværksmæssig baggrund.

Du har praktisk erfaring med projektering af byggeri gennem flere år og besidder derfor en god byggeteknisk forståelse både vedrørende bygningsfysik og statik.

Som person er du nysgerrig og innovativ, der interesserer sig for træ og dets byggetekniske potentiale og miljømæssige egenskaber, og som også er i stand til både at være kritisk og logisk tænkende.

Samtidig har du en god byggeteknisk indsigt, der bevirker, at du er god til at se både problemer og finde løsninger, der tilgodeser såvel de byggetekniske krav som bygbarheden.

Det forventes, at du er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker samt er god til at formulere dig skriftligt på dansk og også gerne på engelsk.

Du sætter en ære i at have styr på tingene og leverer produkter af høj kvalitet.

Du er flydende i dansk i skrift og tale, kan begå dig på engelsk og er vant til at arbejde med IT.


Vi tilbyder

En alsidig stilling du i høj grad selv kan være med til at præge i en sund organisation, som efter tiltrædelsen af en ny ledelse i 2015, er i rivende udvikling.

Du får en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt frokostordning og sundhedsforsikring.


Sådan ansøger du

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Træinformations direktør, Mikael Koch, på telefon 40 98 12 22.

Send din ansøgning og dit CV til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!