Træinformation søger fagteknisk chef i trækonstruktioner

Træinformation søger en fagteknisk chef, som er stærk i statiske beregninger, har indgående kendskab til træ i byggeriet og brænder for at formidle og rådgive om dette til de professionelle i byggebranchen.

Som fagteknisk chef bliver du det ingeniørfaglige fyrtårn i organisationen og personen, man spørger til råds og læner sig op ad i beslutningsprocesser. Du bliver den opdaterede ekspert indenfor statik med den nyeste viden indenfor træbyggeri, og er den, som udadtil rådgiver om fejl i byggerier. I samarbejde med den øvrige organisation deltager du i udarbejdelse og udgivelse af bøger fra Træinformations eget forlag om træ og dets mange anvendelsesmuligheder i byggeriet.

Du bliver faglig og teknisk ansvarlig for kursusudvikling samt underviser på et mindre antal kurser i Danmark. I den forbindelse vil du videreformidle den nyeste viden om tekniske løsninger og principper for træ i byggeriet. Endelig skal du udvikle og vedligeholde mindre regneprogrammer og styrketabeller.

Opgaver

  • Ansvar for kvalitet i alt teknisk materiale
  • Krumtap for vidensopsamling og vidensudbygning i organisationen
  • Ansvar for teknisk/juridiske indhold og tilbagemeldinger i syn og skønssager.
  • Medansvar for udvikling af publikationer
  • Ansvar for udvikling af analyser og modeller til statisk beregning af styrketabeller, eksempler og regneprogrammer
  • Ansvar for udvikling og fastholdelse af publikationers status som almen teknisk fælleseje

Om dig
Du er konstruktionsingeniør med højt fagligt niveau og stor erfaring indenfor statik, byggeteknik og anvendelse af træ i byggebranchen. Besidder stor statisk forståelse og bruger den til udvikling af nye løsninger og beregningsmodeller. Du har et godt kendskab til rådgiver- og byggebranchen med dets aktører og interessenter. Ligesom du har styr på regler, procedurer og processer i forskelligartede byggeprojekter – store som små.

Du sidder måske i en rådgivende ingeniørvirksomhed som beregner og projekterende? Eller du er underviser og forsker på universitet eller tilsvarende institution?

Som person er du udadvendt, ansvarlig og struktureret med gode samarbejdsevner. Du skal kunne gå foran, være udviklende og formå at samle organisationen i sådanne processer. Du lægger kvalitet i alt, hvad du foretager dig, er pålidelig og fremstår på alle måder troværdigt. Kort sagt – et fyrtårn i træbranchen.

AMBIZZION hjælper os med rekrutteringen af vores nye kollega. Ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen 60 40 83 20 eller Lars Bøgelund 60 37 57 23.

› Læs mere om stillingen som fagteknisk chef