Træinformations aktiviteter i 2022

Vi har flere nye TRÆhåndbøger, beregningsprogrammer og kurser på tegnebrættet til 2022, som gerne skulle hjælpe dig i dit daglige arbejde med træbyggeriet.

› For flere detaljer – se vores aktivitetsplan for 2022

Vi er netop i gang med at opdatere vores nyeste bog, TRÆ 78 Træbyggeri i brandklasse 1 og 2 i henhold til ændringerne i BR18. Når ændringerne er klar, sender vi bogen til tryk. Hvis du er medlem, har du allerede online adgang til bogen på træinfo.dk.

I 2022 udkommer vi desuden med en ny TRÆhåndbøg om trægulve (til erstatning af TRÆ 63 og 64) samt en TRÆhåndbog om CLT-byggeri.

Vi tilbyder en række kurser i 2022, som lægger sig op ad emnerne i vores nye TRÆhåndbøger. Program og tilmelding følger snarest. Du kan læse mere om kurserne her.

Vi er i gang med at udvikle forskellige beregningsprogrammer, blandt andet et program om fugtrelaterede bevægelser af gulvbrædder. Ved få inputs i programmet kan breddeændringer, krumning og meget mere let fastsættes. Resultatet er et detaljeret dokument bestående af beregninger.

Derudover har vi opdateret mange af de mere end 350 bygningsdetaljer, som ligger i TRÆcad. Abonnerer du på TRÆcad, får du besked så snart bygningsdetaljerne er tilgængelige på websitet.

Når vi er klar med nye TRÆhåndbøger og programmer får du besked via vores nyhedsbrev. Tilmeld dig vort nyhedsbrev her