Seniorrådgiver Jørgen Munch-Andersen stopper hos Træinformation

Vores seniorrådgiver, Jørgen Munch-Andersen, har efter 13 år hos Træinformation besluttet sig for at prøve nye udfordringer, og stopper hos Træinformation med udgangen af september måned.

Jørgens nye arbejdsgiver er BUILD på Aalborg Universitet. For Jørgen er der nærmest tale om at komme hjem, da han tidligere har været 20 år hos SBi (nu BUILD). Allerede dengang havde SBi og Træinformation et tæt samarbejde. Vi glæder os meget til at fortsætte dette igangværende samarbejde også i fremtiden.

Her hos Træinformation ønsker vi Jørgen tillykke, og vi vil takke ham for de mange år hos os. ”Vi ved, at du vil bære træfanen højt hos BUILD. Vi ser frem til forsat udveksling af viden og samarbejde” udtaler Mikael Koch, direktør hos Træinformation.

Ruut Peuhkuri, Forskningschef hos BUILD, udtaler: ”Vi er glade for at få Jørgen som en af Danmarks førende eksperter indenfor trækonstruktioner tilbage til at drive forskning og anvisninger med fokus på bæredygtighed til gavn for både byggebranchen og samfundet.” Jørgens første arbejdsdag hos BUILD er den 1. oktober 2020.

Træinformation har de seneste år udvidet sin medarbejderstab, og vi er allerede i fuld gang med rekrutteringsprocessen af Jørgens afløser.

› Se jobopslaget som fagteknisk chef hos Træinformation