Kursus om trægulve den 27. og 29. februar 2024

På dette kursus vil du få den nyeste viden om trægulve, herunder nye materialer og udførelsesmetoder, bæredygtighed, bedre indeklima og gulvkonstruktionens samlede kvalitet. Vores kommende kursus tilbyder en komplet indsigt i udførelse af trægulve.

Lær om træbaserede gulvopbygninger med både traditionelle og nye materialer. Vi viser udførelsesmetoder med fokus på gode byggetekniske løsninger for gulvkonstruktioner med høj kvalitet og lang holdbarhed. Kurset bygger på vores seneste håndbog, TRÆ 79 Trægulve.

Vi har samlet branchens eksperter indenfor trægulve, herunder Bjarne Lund Johansen (forfatter til TRÆ 79 Trægulve og tidl. direktør i Træinformation), Ole Slott (stifter af Oscon, bygningsingeniør) og Karsten Musgaard (teknisk rådgiver i Træinformation og bygningskonstruktør), som alle er erfarne formidlere med en solid viden om trægulve og gulvkonstruktioner.

Dette kursus er perfekt til alle, der arbejder med valg, projektering og udførelse af trægulve (herunder renovering) og som ønsker at opdatere deres viden og blive inspireret af eksperter på området.

På kurset vil du blandt andet høre om:

💡Nye anvisninger for trægulve

💡Nyt om lyd og brand

💡Nyt om undergulve

💡Nyt om gulvvarme

💡Ændrede fugt- og temperaturkrav

💡Ændrede metoder for strøgulve

💡Udførelsesfejl og korrekt udførelse

💡Skader og afhjælpning

Faglige indlægsholdere
Bjarne Lund Johansen: Arkitekt og stifter af Nexttool med fokus på trægulve og gulvkonstruktioner. Tidligere direktør for Træinformation og forfatter til TRÆ 79 Trægulve.
Ole Slott: Bygningsingeniør og direktør for rådgivnings- og entreprenørvirksomheden Oscon, der er specialiseret i sportsgulve. Formand for trægulvudvalget i Gulvfakta.
Karsten Musgaard: Bygningskonstruktør og byggeteknisk rådgiver i Træinformation.

Målgruppe
Kurset henvender sig til alle med ansvar for valg, projektering, udførelse og renovering af trægulve og gulvkonstruktioner.

› Se kursusprogram

Tid og sted
Kurset afholdes både i København og i Horsens.

København: den 27. februar 2024 kl. 8.00-16.30
Sted: KLP Ejendomme, Arne Jacobsens Allé 15-17, 2300 København S

Horsens: den 29. februar 2023 kl 8.00-16.30
Sted: Scandic Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Kursuspris
Medlem af Træinformation: 3.700 kr.
Medlem af Gulvsektionen i Dansk Industri: 3.700 kr.
Medlem af Træsektionen i Dansk Industri: 4.200 kr.
Ikke-medlem: 4.900 kr.
Priserne er ekskl. moms. I kursusprisen er inkluderet forplejning på dagen, og du får 25% rabat på vores nyeste bog, TRÆ 79 Trægulve.

Rabat
Hvis I er fire eller flere deltagere fra samme firma, får I 25% rabat på den samlede kursuspris.

Ved oprettelse af medlemskab af Træinformation senest 14 dage efter kursets afholdelse, tilbydes du kurset til medlemspris.