Kursus om CLT-byggeri

CLT (krydslamineret træ) er et meget anvendt byggemateriale til etagebyggeri i udlandet, og materialet er også ved at vinde indpas i Danmark. Det skyldes blandt andet CLTs stærke egenskaber, hurtige byggeproces og ikke mindst fordelagtige CO2-regnskab i forhold til fx stål og beton.


Kursusindhold
I videoen fortæller Mikael Koch, direktør for Træinformation, om kurset:

 

Kursusbeskrivelse
Med udgangspunkt i teori og praktik ser vi på muligheder og erfaringer med CLT-byggeri i Danmark. Du vil blive klog på, hvordan du beregner på CLT-elementer, herunder opbygning og samlinger. Du vil lære om emner som brandstrategi, statik, akustik og fugt i forhold til CLT- og træbyggeri, samt hvordan CLT gøres bygbart for entreprenører og struktører.

Målgruppe
Kurset er hovedsageligt målrettet ingeniører og tekniske specialister. Kursets del 1 og 2 om formiddagen handler om, hvordan du statisk beregner på CLT og formlerne bag beregningerne. Programmet om eftermiddagen er mindre teknisk orienteret, og dette er interessant for en bredere målgruppe af professionelle inden for byggeriet, herunder arkitekter, tømrere og udførende. Her vil du se konkrete eksempler fra et CLT-byggeri i Næstved samt få indblik i brandstrategi, akustik samt logistikken omkring CLT-leverancer.

Program
> Se kursusprogrammet for København
> Se kursusprogrammet for Horsens

Tid og sted
København: onsdag den 25. september 2019 kl. 9.00-17.00
Sted: KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S

Horsens: torsdag den 26. september 2019 kl. 9.00-17.00
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Pris
Medlem af Træinformation: 3.500 kr./person
Medlem af Træsektionen under Dansk Byggeri: 4.100 kr./person
Ikke-medlemmer: 4.900 kr./person
Priserne er ekskl. moms og inkl. forplejning på dagen.

Bemærk, at tilmelding er bindende, men du kan overdrage din plads til en kollega, hvis du skulle blive forhindret i at deltage – se vores kursusbetingelser.

Rabat
Ved tilmelding af 4 personer, betaler I kun for 3 personer.
Deltagere til kurset i København får fratrukket 100 kr. til parkeringsudgift.
Ved oprettelse af medlemskab af Træinformation inden 14 dage efter kursets afholdelelse, tilbydes kurset til medlemspris.

> Tilmeld dig kurset i CLT