Træs foretrukne søgemaskine

Træinformation har netop lanceret søgemaskinen traeindex.dk til fagfolk, der hurtigt vil finde viden om træ og trækonstruktioner. Den er gratis og søger i Træinformations store udvalg af håndbøger, vejledninger og online-indhold.

Det kan være svært af finde den rette viden – især når det skal gå hurtigt. Og de almindelige søgemaskiner slår ofte ikke til, når man skal fagligt i dybden. Det gør  traeindex.dk derimod.

TRÆindex søger i alle Træinformations publikationer, vejledninger og hjemmesider, såsom traeinfo.dk og traeguiden.dk, og finder lige præcis den side i den rette håndbog, vejledning eller webside, hvor de ønskede oplysninger står.

Viden i flere lag
Informationerne på TRÆindex er lagdelt, alt efter hvor den nødvendige viden findes. Du kan bruge servicen til hurtige opslag og se, hvor den ønskede information findes i Træinformations vejledninger og websider:

 

  • Står vejledningen allerede i reolen, finder TRÆindex hurtigt den rette side i bogen ud fra dine søgekriterier, og som medlem af Træinformation kan du læse alle vejledninger online.
  • Mangler du en TRÆhåndbog, kan den købes direkte på Traeshop.dk.
  • Står oplysningerne på en af vores websider, klikker du dig direkte ind på den rette side.

Den første i rækken af nye tjenester
TRÆindex er, ifølge direktør for Træinformation Bjarne Lund Johansen, endnu et skridt i en målrettet digitalisering af organisationens viden og rådgivning for at imødekomme en større efterspørgsel på online-indhold:

”Vi skal være til stede dér, hvor byggeriets udøvere har brug for os, og det er ikke altid lige nemt at have bøger og byggeblade inden for rækkevidde eller finde den rette viden i en fart. TRÆindex er derfor en af flere værktøjer i en større online-satsning fra vores side, der tilbyder konkret og brugbar viden om træ til fagfolk på deres foretrukne medie”, slutter han.

Prøv TRÆindex nu – det er nemt: www.traeindex.dk.