Medlemsfordel

Opdater din profil på træinfo.dk
Nu kan du se din virksomheds profil på Træinformations hjemmeside – du skal naturligvis være logget på med dit kundenummer og adgangskode for at se dine egne data – andre har ikke adgang.

– Ret firmadata
Her kan du rette alle firmadata – navn, adresse, tlf. nr. mv. – så alt er up-to-date.

– Ret persondata
Du kan selv styre hvilke medarbejdere i din virksomhed, der skal modtage informationer fra Træinformation. Du kan fjerne medarbejdere fra listen, hvis de f.eks. ikke længere er ansat. Og du kan naturligvis også tilføje flere medarbejdere på listen og tildele dem adgang til teknisk info fra vores hjemmesider og nyhedsbrevet fra Træinformation, så de er bedre rustet i det daglige arbejde.

Nyhedsbrev til medlemmer
Der er forskel på Træinformations nyhedsbreve – vi har to – ét til medlemmer og et andet til andre.

– Til dig og dine kollegaer
Personerne du kan se i virksomhedsprofilen på træinfo.dk, hvor nyhedsbrevet er afkrydset, får et eksklusivt nyhedsbrev fyldt med faglige nyheder og aktuelle oplysninger. Det er specielt skrevet til professionelle i byggeriet og udgivet alene til medlemmer af Træinformation. Det er gratis at tilmelde medarbejdere, og du kan tilmelde så mange du vil.

– Til andre
Nyhedsbrevet, som man kan tilmelde sig på vores hjemmesider, er for ikke-medlemmer. Det kommer 6 gange årligt og orienterer primært om, hvad Træinformation publicerer og kan tilbyde.

Opdater din profil på træinfo.dk nu – og vær sikker på at modtage aktuelle informationer fra Træinformation – det er en del af dit medlemskab – log på her