Ny hjemmeside til Træinformation

TRÆinfo-hjemmesiden er første skridt i en større modernisering og grafisk løft af Træinformations digitale platform med mere indhold og hurtigere adgang til online information

Bedre medlemsservice, hurtigere og nemmere adgang til viden, og en forstærket markedsføring af træets muligheder er drivkraften bag en storstilet plan for moderniseringen af Træinformations digitale platform på nettet.

TRÆinfo.dk første skud på stammen
Når traeinfo.dk åbner som den første hjemmeside ud af tre, er det fordi traeinfo.dk bliver portalen til viden om træ, med links til mere viden på traeguiden.dk og til andre videncentre og online viden om træ og byggeri.

Samtidig bliver det siden, hvor medlemmerne kan læse og slå op i alle vejledninger fra Træinformation kvit og frit som en del af medlemskabet, tilmelde sig kurser, købe vejledninger og tilmelde sig nyhedsbrevet for medlemmer.

TRÆshop – en del af TRÆinfo.dk
Hen på efteråret integrerer vi en helt nybygget internetshop med træinfo.dk. For brugerne bliver det først og fremmest nemmere og mere inspirerende at handle hos os. Og for dig som medlem skal du kun logge på én gang, for at handle og opnå rabatter i butikken. Samtidig har du medlemsadgang til alle øvrige online tjenester hos Træinformation, uanset hvor du bevæger dig hen på hjemmesiderne.

TRÆguiden.dk bliver næstes skud på stammen
Al byggeteknisk viden og viden om træ og træmaterialer samles og udbygges på traeguiden.dk.

Det betyder først og fremmest, at der kommer mere viden online, og at det bliver nemmere at finde den træ- og byggeviden, man lige står og mangler i hverdagen.

Al viden på nettet
Målet med Træinfromations digitale strategi er enkel – al træviden skal være tilgængelig på nettet og på de platforme som medlemmerne bruger – fra PC til tablet og smartphones.

Prøv traeinfo.dk nu