Temadag: Projektering af konstruktioner med CLT

I samarbejde med ADVANTAGE AUSTRIA inviterer Træinformation til temadag den 13. juni 2017.
Her medvirker det tekniske universitet i Graz og nogle af de største, europæiske virksomheder med speciale i træbyggeri.

CLTs muligheder
Fra udlandet ser vi, at det er nemt, hurtigt, billigt og ikke mindst bæredygtigt at bygge i træ, og i Danmark er der kommet gang i træelement- og bokselementbyggeri i op til 4 etager. CLT (Cross Laminated Timber) giver nogle interessante statiske muligheder og arkitektoniske friheder, og det er nemt at konvertere erfaringer med betonelementer til CLT-elementer. Med 80 % mindre vægt opnås mindre transport, løft af større elementer, mindre fundering og kortere byggetid.

Mød nogle af de største aktører inden for træbyggeri i Europa
På dagen vil vi – ved hjælp af nogle af Europas mest kvalificerede eksperter inden for træbyggeri – sætte fokus på CLTs muligheder og anvendelse. Dagen vil være en blanding af eksempler på praktisk anvendelse af CLT, projektering og beregningseksempler, og der vil være et dansk perspektiv på brandforhold og udførelse. Den teoretiske del varetages af specialister fra det tekniske universitet i Graz. Dagen krydres med korte produktpræsentationer.

Ved den efterfølgende reception, har du mulighed for at møde eksperterne og mulige leverandører.

Bemærk at indlæggene vil foregå på engelsk.

Målgruppe
Ingeniører, projekterende, entreprenører, arkitekter, bygherrerådgivere, developere og beslutningstagere.

Tid og sted
Dato: 13. juni 2017 kl. 8.30 – 17.00
Sted: KLP Ejendomme, Arne Jacobsens Allé 15-17, 2300 København S

Pris
For Træinformations medlemmer: 1.350 kr.
For ikke-medlemmer: 2.250 kr.
For Træsektionens medlemmer: 1.900 kr.

Priserne er inklusiv forplejning, eksklusiv moms. Kurset gennemføres med økonomisk støtte fra ADVANTAGE AUSTRIA.

Tilmelding
Efter først til mølle-princippet. Maks. 80 deltagere. Kun en kursusdag.

> Se program

> Tilmeld dig

 

 

Om ADVANTAGE AUSTRIA
”ADVANTAGE AUSTRIA COPENHAGEN er den officielle repræsentant til fremme af østrigsk handel i Danmark. Vi etablerer forretningsforbindelser mellem danske og østrigske virksomheder og fremmer handelsmæssige forbindelser mellem vore to lande.

Vi er stolte og beærede over at samarbejde med Træinformation om denne CLT-temadag, og vi ser frem til at præsentere østrigsk viden og erfaringer til danske professionelle i byggeriet.

I løbet af de seneste årtier, er østrigske virksomheder blevet internationalt anerkendt for deres kompetence i bæredygtigt byggeri og særligt i trækonstruktioner. Medvirken fra institutioner som det tekniske universitet i Graz sikrer den teknologiske udvikling på det højeste faglige niveau.”

Cosima Steiner, ADVANTAGE AUSTRIA

Logo