Om TRÆshop.dk

TRÆshop er en internetbutik, der tilhører og drives af:

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Tlf. 45280333
E-mail: [email protected]

CVR: 57009012

Træinformation er en interesseorganisation, der repræsenterer flere end 1.100 medlemsvirksomheder og organisationer inden for træ- og byggebranchen.
Træinformation formidler viden om træ og træbyggeri, samt varetager branchens interesser i forhold til det politiske lovgivningsarbejde.
Læs mere om Træinformation på traeinfo.dk.

Sikker betaling
TRÆshop.dk benytter QuickPay betalingssystem, som lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet, godkendt og certificeret af Nets. Al kommunikation mellem QuickPay betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Du er derfor altid garanteret en sikker og tryg handel.
Læs vores handelsbetingelser her.

Beskyttelse af identitet
Træinformation respekterer og beskytter dine personlige oplysninger, som du giver os på dette websted. Informationer om hvilke oplysninger, vi indsamler, hvordan vi opbevarer dem, dine muligheder for at ændre eller slette dem, og hvad vi bruger oplysningerne til findes i menuen Beskyttelse af identitet nederst på hjemmesiden.
Læs om beskyttelse af identitet her

Betingelser for brug
Vilkår for anvendelse af Træinformations websteder fremgår af menuen Betingelser for brug nederst på hjemmesiden. Ved at tage webstedet i brug accepterer du vilkårene.
Læs vilkårene for brug af hjemmesiden her

Spørgsmål og yderligere oplysninger
Kontakt Træinformation på e-mail [email protected] eller ring tlf. 45 28 03 33.